De tjänster vi på Picea Bygg erbjuder kan delas in i två kategorier,
Entreprenad och Byggservice.

För att få reda på mer om vad vi kan erbjuda kan ni gärna kontakta oss på mejl eller via telefon.
Annars kan ni se en lista här nedan på några av de områden vi erbjuder tjänster inom.

Entreprenad

Entreprenad omfattar såväl nybyggnationer som ombyggnationer.

Vi har arbetsledning med hög teoretisk kompetens och skickliga medarbetare. Picea är en partner med brett kunnande och engagemang genom projektets alla faser. Vi arbetar aktivt med kunden i alla skeden av projektet för att skapa ett bra förhållande och ett projekt som uppfyller kundens förväntningar. Bland våra referensobjekt hittar du allt från ombyggnad, tillbyggnad och nyproduktion.

Målgruppen och kunderna är offentliga beställare, industrier, fastighetsbolag och privatägda företag.

Våra projekt består av bostäder och kommersiella fastigheter både offentliga och privatägda företag.

Ett exempel som kan nämnas är om- & nybyggnationer Servicecenter, Sundsvalls Kommun. Där vi byggde på en våning, ett nytt entresolplan och en lanternin för ljusinsläpp. (se mer under fliken referenser). När Molin Bil bestämde sig för att utöka sin verksamhet och bygga en ny fastighet vid södra brofästet i Sundsvall så fanns såklart Picea Bygg AB med. Projektet handlades upp som ett partneringprojekt som grundades på en totalentreprenad. En projektgrupp sattes ihop och arbetet resulterade i ett av Sundsvalls landmärken. Fastigheten omfattar såväl bilförsäljning av BMW & MINI Cooper som fullservice verkstad, recondavdelning, kontorsytor samt tvätthall.

Byggservice

Picea Byggs verksamhet inom byggservice är inriktad mot mindre ny- & ombyggnation, fastighetsservice och underhåll. Kunderna är i huvudsak Sundsvalls Kommun, Mitthem, TimråBo, olika bostasföreningar samt olika försäkringsbolag.

Det är ofta ett löpande samarbete som bygger på goda och långa relationer. Vår byggservicegrupp är utrusad med 20 servicebilar som med kort varsel kan hjälpa våra kunder.

Här kan du ladda ned vår broschyr inom området entreprenader.

BROSCHYR

Önskar ni veta mer om vad vi kan erbjuda mer exakt så ser vi gärna att ni bokar ett möte med oss.

KONTAKTA OSS